Varmt välkommen till Studio 28!

I en lugn och skön miljö erbjuder vi naprapati, massage och hudvård samt skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vår målsättning är att du ska känna dig välkommen och att du är i trygga händer. I en avslappnad miljö får du också möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt, ta vara på nuet och det som händer i din kropp och i ditt sinne. I en hemtrevlig atmosfär jobbar vi alla utifrån kunskap och hjärta vilket är en del av vårt framgångsrecept.

a
Slappna av med

Öronljus

Avslappnande och renande behandling för öron och bihålor

Slappna av med öronljus och upplev en befriande känsla. Lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan. Öronen, bihålorna och pannan känns befriade genom tryckutjämning och värme. För de allra flesta kommer känslan relativt omgående efter behandlingen och kan spontant även medföra en lättare näsandning.

Våra öron är självrengörande men ibland störs systemet av att produktionen av öronvax tillsammans med hudavlagringar bildar vaxproppar. De kan bl.a. leda till beskymmer som t.ex. försämrad hörsel, pip- eller susljud, känsla av lock för öronen.  Man har sedan urminnes tider i många civilisationer och kulturer över hela världen använt sig av öronljus.

Auris öronljus värmer upp örats inre väggar och vaxet mjukas upp. Den uppvärmda luften skapar ett vakuum och ett sug, detta hjälper till att transportera bort överflödigt vax, vätska och andra föroreningar och dessutom återställs korrekt spänning i trumhinnan. Auris öronljus innehåller propolis och förstärker örats naturliga flora och balans.

Hur går behandlingen till?

Du ligger bekvämt på sidan och vilar i en lugn och avslappnande miljö med skön avkopplande musik, samtidigt som du får ett ljus tänt i örat. Öronljuset är ihåligt och därför skapas det en varm luftström som bildar ett lätt undertryck (skorstenseffekt). I föreningen med luftvibrationerna i öronljuset, till följd av lågans rörelser, utsätts trumhinnan för en mjuk massage. På det sättet sugs öronvax och smuts ut under behandlingen. Båda öronen behandlas alltid vid samma tillfälle, även om man kanske bara har besvär från ett av dem. Varje ljus har en brinntid på 10-12 min. Du ligger bekvämt och vilar i en lugn och avslappnande miljö med skön avkopplande musik.

Öronljus kan hjälpa för:

 • Rengöring av hörselgångarna
 • Vaxproppar
 • Hörselnedsättning
 • Öronsmärtor
 • Yrsel
 • Lock för öronen
 • Tryck över bihålorna
 • Öronljus
 • kr 650 30 minuter
  • Slappna av med öronljus och upplev en befriande känsla. Lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan.

Auktoriserad hudterapeut

Elin Kullander

Elin har arbetat som hud- och spaterapeut sedan 2012. Utbildad på Hudvårdshögskolan IBS Stockholm och har varit verksam i yrket i 9 år. Kunden och behandlingen sätts alltid i fokus. Det är viktigt för mig att tid för varje kund och att vi tillsammans sätter upp en målbild. Det krävs tillit och teamwork men jag har kunskapen och passionen som krävs.