Varmt välkommen till Studio 28!

I en lugn och skön miljö erbjuder vi naprapati, massage och hudvård samt skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vår målsättning är att du ska känna dig välkommen och att du är i trygga händer. I en avslappnad miljö får du också möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt, ta vara på nuet och det som händer i din kropp och i ditt sinne. I en hemtrevlig atmosfär jobbar vi alla utifrån kunskap och hjärta vilket är en del av vårt framgångsrecept.

Image Alt
I en lugn och trivsam miljö erbjuder vi

Samtalsterapi

Vad är ACT?

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en evidensbaserad terapiform som är en förgrening av Kognitiv Beteende terapi (KBT) och kallas även ”tredje vågens KBT”.
ACT är en kombination av aktiv handling och forskningsbaserad inlärningspsykologi som möter idéer från yoga, meditation och andra österländska discipliner. Syftet med ACT är att skapa sig ett helt och meningsfullt liv och samtidigt acceptera det lidande som ofrånkomligen hör till.

Mina specialområden för samtalsterapi enskilt eller i par är:
– existensiella funderingar- Vad vill jag? Vem vill jag vara? Hur ska jag göra? Vad önskar jag i livet?
– utmattning
– föräldrastöd/samtal för nyblivna föräldrar
– amningsstöd- samtal och amning med bebis

 • Coaching
 • kr 950 50 minuter
  • Har du ett mål du vill uppnå och önskar hjälp i att nå det? Boka en tid för coaching hos mig, Malin Törnerud! Gäller både privatliv såväl som arbetsliv, studier eller framtidsmål.
 • Samtalsterapi
 • kr 950 50 minuter
  • Vi träffas i en lugn och trivsam miljö alternativ via telefon.
 • Samtalsterapi par
 • kr 1200 80 minuter
  • Har ni behov av en en tredje person som hjälper er i kommunikationen i er relation? Välkomna till mig, Malin Törnerud, så hjälper jag er att navigera med hjälp av ACT.
Samtalsterapeut

MALIN TÖRNERUD

Sedan 1995 arbetar jag med människor i kris och i utveckling. Som specialistsjuksköterska inom neonatalvården och som samtalsterapeut, utbildad i ACT, möter jag människor i olika skeden och passager i livet då allting gungar och det är svårt att finna rätt riktning. Ofta får jag följa med på en persons resa till ett meningsfullt och rikt liv med aktiva handlingsval utifrån nyfunna livsvärden. Mina ledord är närvaro och medkänsla och jag har tystnadsplikt. Till mig kan du, Du som har fastnat i något som hindrar dig från att leva som du önskar, komma. Kanske har du varit med om en stor förändring i livet som är svår att hantera eller känner du dig bara vilse? Du blir sedd och lyssnad till, dina känslor blir bekräftade och tillsammans arbetar vi fram nya verktyg till att hantera det som du står i här och nu.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Utbildning

Sjuksköterska

Kandidatexamen från Röda korsets sjuksköterskehögskola 1995

Behandlingsansvarig i psykiatri 15p 1999

Magisterexamen neonatologi 2015

Utbildning

Samtalsterapi

ACT-terapeut 2 årig utbildning examinerad 2018

Erfarenhet

Arbete

Malin har arbetat med krissamtal sedan 1995 och som utbildad terapeut sedan 2018. Hon arbetar både privat som samtalsterapeut och på Neonatalmottagningen på Sachsska barn- och ungdomssjukhuset som specialistsjuksköterska. Där jobbar hon i stor utsträckning med amning och föräldrastöd.

Malin ser varje klient som en unik individ och anpassar samtal och sessioner utifrån varje individs personliga behov