Varmt välkommen till Studio 28!

I en lugn och skön miljö erbjuder vi naprapati, massage och hudvård samt skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vår målsättning är att du ska känna dig välkommen och att du är i trygga händer. I en avslappnad miljö får du också möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt, ta vara på nuet och det som händer i din kropp och i ditt sinne. I en hemtrevlig atmosfär jobbar vi alla utifrån kunskap och hjärta vilket är en del av vårt framgångsrecept.

Image Alt
Trygg väg till optimal hudhälsa

Green peel

GreenPeel® - the power of nature.

Green Peel® är en medicinskt utvecklad peeling med 100% naturliga aktiva ingredienser, utan kemiska ingredienser som irriterar huden. Ett rejält träningspass för huden som optimerar de olika funktionerna från insidan och ut, för ökad styrka, hälsa och elasticitet.

Trygg väg till optimal hudhälsa

Med en global erfarenhet genom 60 år ger Green Peel® en trygg och unik upplevelse inom hudhälsa och anti age. Den långa dokumentationen av effektiv, trygg och stärkandehud(hälsa) är en stor stolthet som behandlingen lever upp till. Det är inte utan anledning som Green Peel® funnits i över 60 år i över 70 länder och idag är mer populär än någonsin.

Minimal stress och belastning

Till skillnad från kemisk peeling har örterna samma pH som huden. Därmed förebyggs åldrande hud utan att den viktiga hudbarriären försvagas. Trots den djupverkande peelingenskapar Green Peel® inga hål i huden. Även den djupasteGreen Peel® Classic är mild trots sin kraftfulla effekt. Green Peel® är en säker behandling som stimulerar optimalt med minimal stress. Huden förnyas redan på 5 dagar. Då ses tydliga resultat med förbättrad hudyta, men de slutliga resultaten ses efter cirka 28 dagar.

Lyster och gnista

Lystern och den karakteristiska gnistan i huden vid beröring går att uppleva i flera dagar efter samtliga Green Peel®. En unik effekt och ett bevis på att huden stimulerats optimalt. Från insidan arbetar örterna kraftigt antibakteriella, antiinflammatoriska och närande, vilket är absolut avgörande för de goda resultaten.

Hemmaprodukter de 5 förstadagarna efter Green Peel®

Huden känns varm, röd och gnistrande i några dagar efter Green Peel®. Det är viktigt att man använder must have-produkter från Dr.Schrammek som är lugnande, antiinflammatorisk, fuktighetsgivande och skyddande.

• Herbal Care Lotion – 200 ml 460 kr, 50 ml 129 kr
• Special Care Cream/Special Regulating Cream, 50 ml 595 kr, 15 ml 210 kr
• Blemish Balm med fysiskt solskydd, 40 ml 590:-, 15 ml 240:-
 • Green Peel® Classic
 • kr 2800 2 x 60 minuter
  • Detta är originalet Green Peel® och den djupaste varianten. Huden får en unik mekanisk och biologisk stimulering, vilket gör Green Peel® Classic till den ultimata behandlingen för hudförnyelse uppstramning av vävnaden. Särskilt lämplig vid förlust av elasticitet, rynkor, solskador, ärr, hudbristningar och allvarlig akneproblematik. Många bokar en tid på torsdag, flagnar på lördag/söndag och kommer tillbaka för efterbehandling på måndag/tisdag.
  • Huden känns varm, röd och gnistrande i några dagar efter Green Peel® Classic. Det är viktigt att man använder must have-produkter från Dr.Schrammek som är lugnande, antiinflammatorisk, fuktighetsgivande och skyddande. Vissa upplever flagning 2-3 dagar efter behandlingen. Det är viktigt att man inte drar i huden som flagnar, utan hellre att man med jämna mellanrum smörjer huden rikligt med krämerna. OBS! Schrammek-terapeuten rekommenderar vilka produkter som passar bäst för att upprätthålla vidare resultat.
  • Obs! Green Peel® rekommenderas inte till gravida eller ammande kvinnor.
 • Green Peel® Express
 • kr 990 30 minuter
  • Upptagna kvinnor och män älskar express-varianten av Green Peel®. Förebygger tidigt åldrande hud och stärker samtidigt hudbarriären. Ger huden en strålande lyster. Green Peel® Express är beskrivet som den perfekta ”Party Peel”-behandlingen, ”en lyster som inget smink kan matcha”.
  • Vi rekommenderar Green Peel® Fresh Up eller Energy 4-6gånger/år, i tillägg kan Express toppa resultatet i samband med sociala sammanhang. Samtidig som Green Peel® Express bekämpar åldrande hud så förstärks hudbarriären mot utbrott som rosacea, atopisk eksem och liknande.
 • Green Peel® Fresh Up
 • kr 1300 60 minuter
  • En stark och frisk hud i balans för att förebygga hudproblem och tidigt åldrande hud.Fresh Up är den mildaste versionen av Green Peel®. Huden får en näringsboost och mild stimulering som ger den ultimata lystern. Fresh Up initierar processer som bekämpar uttorkning, hyperpigmentering, för tidigt åldrande och förlust av elasticitet. Kan kombineras med djuprengöring för synlig förbättring av oren hud och stora porer.
  • Green Peel® Fresh Up stärker hudbarriären mot utbrott av rosacea, atopiskt eksem och liknande. Behandlingen ger även de med känslig hud en möjlighet att få en effektiv anti age-behandling samtidigt som den stärker hudbarriären.
  • Green Peel® Fresh Up är en populär anti age-behandling 4-6 gånger om året. Ibland väljer många att toppa resultatet med 30 min Green Peel®Express inför sociala sammanhang.
 • Green Peel® Energy
 • kr 1500 60 minuter
  • En rejäl energikick med synliga resultat på kort tid. Energy är en djupare variant än Fresh Up. Green Peel® Energy ger omedelbar effekt utan att det sätter begränsningar i vardagen. En stimulerande anti age-behandling med synligaresultat på ålderstecken, solskador, pigmenteringar, stora porer och akne. Huden blir djupt stimulerad och kan upplevas röd och varm i efter behandlingen.
  • Green Peel® Energy är en populär anti age-behandling 4-6 gånger om året. Ibland väljer många att toppa resultaten med 30 min Green Peel®Express inför sociala sammanhang.
Auktoriserad hudterapeut

Elin Kullander

Elin har arbetat som hud- och spaterapeut sedan 2012. Utbildad på Hudvårdshögskolan IBS Stockholm och har varit verksam i yrket i 9 år. Kunden och behandlingen sätts alltid i fokus. Det är viktigt för mig att tid för varje kund och att vi tillsammans sätter upp en målbild. Det krävs tillit och teamwork men jag har kunskapen och passionen som krävs.