Varmt välkommen till Studio 28!

I en lugn och skön miljö erbjuder vi naprapati, massage och hudvård samt skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vår målsättning är att du ska känna dig välkommen och att du är i trygga händer. I en avslappnad miljö får du också möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt, ta vara på nuet och det som händer i din kropp och i ditt sinne. I en hemtrevlig atmosfär jobbar vi alla utifrån kunskap och hjärta vilket är en del av vårt framgångsrecept.

a
bättre funktion med

Naprapati

Naprapati är konsten att korrigera orsaken till lidandet.

Genom att främst använda sina händer behandlar naprapaten både muskler och leder för att nå en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Denna helhetssyn där ortopedisk medicin kombineras med specifik kunskap om rörelseapparatens uppbyggnad och funktion, är själva kärnan i naprapatin.

En naprapat kombinerar ofta ett flertal behandlingsmetoder där manipulations- och mobiliseringstekniker kombineras med massage, pressur och stretching.

För att nå ett varaktigt resultat följs behandlingen vanligen upp med individuella råd om träning, hemövningar och ergonomi mm.

Jag kan hjälpa dig som har besvär som t.e.x. smärta eller stelhet i nacke, axlar, käkar, rygg, knän och fötter men även mer akuta besvär som nackspärr, huvudvärk, yrsel, musarm, ryggskott och ischias. Jag behandlar även gravida under och efter graviditet.

  • Naprapatbehandling
  • kr 800 35 minuter
    • I min behandling kombinerar jag muskelbehandling med manipulation, stretch samt dry needling vid behov.
Leg. Naprapat

LINN THORHEDE

Jag har arbetat som naprapat sedan 1999 och jobbar med både privatpersoner och företag där jag även tar hand om ergonomin på arbetsplatsen. I min behandling kombinerar jag muskelbehandling med manipulation och stretch samt dry needling (nålbehandling). Jag ser varje patient som en individ och anpassar behandling, råd och träningsövningar efter varje individs behov.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Utbildning

Leg. Naprapat

Examen från Naprapathögskolan i Stockholm 1999.
Legitimation utfärdad av Socialstyrelsen 2002.

Utbildning

Vidareutbildning

Fortlöpande vidareutbildning inom naprapati, idrottsskador, dry needling, behandling för gravida samt behandling av barn/ungdom med KISS-KIDD-syndrom t.ex. kolik, överaktivitet, koncentrationssvårigheter och sängvätning.
Har även stor erfarenhet av idrottande vuxna och ungdomar inom framförallt handboll och fotboll.