Varmt välkommen till Studio 28!

I en lugn och skön miljö erbjuder vi naprapati, massage och hudvård samt skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vår målsättning är att du ska känna dig välkommen och att du är i trygga händer. I en avslappnad miljö får du också möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt, ta vara på nuet och det som händer i din kropp och i ditt sinne. I en hemtrevlig atmosfär jobbar vi alla utifrån kunskap och hjärta vilket är en del av vårt framgångsrecept.

Image Alt
Vilka är vi?

Om oss

Auktoriserad hudterapeut
Elin Kullander

Jag är auktoriserad hud- och spaterapeut samt massör. Utbildad på Hudvårdshögskolan IBS Stockholm och har varit verksam i yrket i 10 år. Även diplomerad inom Microneedling DermaPen, Dermatologi, Lash lift och Brow lift.

Hos mig hittar du ett brett utbud av säkra och omsorgsfullt utförda behandlingar samt produkter för alla hudtyper.
Om du bara vill ha en avkopplande och skön behandling eller mer avancerad med resultat i fokus. Är genuint intresserad av hudvård och produkter och lyhörd för mina kunders olika behov och önskemål.

Jag älskar mitt jobb! Att få pyssla om, vårda, förbättra och se resultatet av glada och nöjda kunder är fantastiskt!

Leg. Naprapat
Linn Thorhede

Jag har arbetat som naprapat sedan 1999 och jobbar med både privatpersoner och företag där jag även tar hand om ergonomin på arbetsplatsen. I min behandling kombinerar jag muskelbehandling med manipulation och stretch samt dry needling (nålbehandling). Jag ser varje patient som en individ och anpassar behandling, råd och träningsövningar efter varje individs behov.

Examen från Naprapathögskolan i Stockholm 1999, fortlöpande vidareutbildning inom naprapati, idrottsskador, dry needling, behandling för gravida samt behandling av barn/ungdom med KISS-KIDD-syndrom t.ex. kolik, överaktivitet, koncentrationssvårigheter och sängvätning. Jag har även stor erfarenhet av idrottande vuxna och ungdomar inom framförallt handboll och fotboll.

Med stor glädje och positiv inställning ser jag fram emot att hjälpa dig till en bättre kroppshälsa!

Samtalsterapeut
Malin Törnerud

Sedan 1995 arbetar jag med människor i kris och i utveckling. Som specialistsjuksköterska inom neonatalvården och som samtalsterapeut, utbildad i ACT, möter jag människor i olika skeden och passager i livet då allting gungar och det är svårt att finna rätt riktning. Ofta får jag följa med på en persons resa till ett meningsfullt och rikt liv med aktiva handlingsval utifrån nyfunna livsvärden.

Mina ledord är närvaro och medkänsla och jag har tystnadsplikt. Till mig kan du, Du som har fastnat i något som hindrar dig från att leva som du önskar, komma. Kanske har du varit med om en stor förändring i livet som är svår att hantera eller känner du dig bara vilse? Du blir sedd och lyssnad till, dina känslor blir bekräftade och tillsammans arbetar vi fram nya verktyg till att hantera det som du står i här och nu.

Leg. Sjuksköterska /Estetisk medicin/injektionssköterska
Anneli Henriksson

Anneli är specialistsjuksköterska sedan många år tillbaka och som under senare tid helt inriktat sig på estetisk medicin. Är specialutbildad inom dermatologi och är certifierad på avancerad nivå hos Galderma (Restylane), Allergan (Juvederm), Teosyal (Teoxane) och Profhilo. Annelis vision är att förstärka dina egna drag där det naturliga resultatet är det viktigaste. Anneli arbetar även med estetisk medicin som riktar in sig på fysiska besvär som t. ex. migrän, tandgnissling, hyperhidros; överdriven svettning i t.ex. armhålor, ansikte, fötter och handflator (Botox).